fbpx
Attipas
Posted in

Preporuka pedijatra

Posted in

„Mi ćemo i dalje preporučivati Attipas cipele kao sjajan početak za bebe koje tek prohodaju i malu decu koja brzo rastu.“ – Daniel Gibbs, pedijatar. Kao roditelj uvek želim donositi dobre odluke za svoju decu, a kao pedijatar želim videti da sva deca rastu i razvijaju se na najbolji mogući način.

Kada dete prvi put nauči da hoda, tradicionalna cipela može uticati na stopala postavljanjem pregrade između stopala i zemlje koja može oslabiti njihovu sposobnost da prirodno hodaju i mogu dovesti do problema kasnije u životu.

Ukočene i teške cipele mogu obučiti stopala da se razvijaju na način koji priroda možda nije planirala. Mnogo je bolje imati cipele koje štite stopala rastućeg mališana bez da su previše glomazna i nezgrapna.

Zato smo svi u Posture Pediatriji bili veoma uzbuđeni što smo otkrili Attipas cipele koje omogućuju prvim šetačima i maloj deci da imaju zaštitu za noge, a istovremeno podstiču i zdrav razvoj uz bliži kontakt sa zemljom.

Cipele Attipas ispunjavaju sve uslove za dobru cipelu za rast dece:

  • Štiti stopala
  • Lagane su i dišu
  • Ne stiskaju nožne prste
  • Ne oštećuju stopala od prilagođavanja zemlji
  • Imaju povoljne cene
  • Super izgledaju!

Mi ćemo i dalje preporučivati Attipas cipele kao sjajan početak za bebe koje tek hodaju, kao i za malu decu koja brzo rastu.

Daniel Gibbs

B.Pedijatr, član A.Pod.A Podijatar i vlasnik Pedijatrije za posture www.posturepodiatry.com.au

Danijel je savetnik u Australijskom Pedijatriskom Udruženju i vlasnik Posture Podiatry-a, koji je dobitnik nagrade Business Telstra za 2015. godinu. Tokom nekoliko godina razvio je metodu nege koja je bila od koristi hiljadama klijenata, uključujući olimpijske sportiste i plesače iz Australijskog plesnog teatra.

Izvor: Daniel Gibbs, Australia.

 

Pratite nas
PROFIL
OMILJENO
Prijava
Povrati lozinku

Zaboravili ste lozinku? Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte. Dobićete vezu za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

GORE

KORPA 0