fbpx
Attipas
Posted in

Zašto Attipas ima takav dezen?

Posted in

Attipas ima vrlo simpatičan dezen,  ali ne radi se samo o izgledu nego i o zdravlju kada je u pitanju dečija obuća. Zašto Attipas cipelice liče malo na “klovnovske” u svom obliku?  Ima razlog za to.  2003. godine Nacionalni Univerzitet u Seulu (Južna Koreja)  u saradnji sa inovacionim ortopedskim centrom za razvoj motorike “Motor Development Center” počeli su razradu dezena dečije obuće koja bi najviše pomagala prirodnom razvoju stopala.  Istraživanja i razrada dezena nisu se dešavali u kancelariji,  nego u medicinskim laboratorijama pod nadzorom ortopeda i pedijatra. 7 godine trajalo je naučno proučavanje!

Rezultat je dečija obuća Attipas,  koja ne sprečava prirodan razvoj i ojačavanje mišića i ligamenata,  disanje stopala, slobodnu motoriku dečijih prstiju u širokom prednjem delu,  a pored toga cipelice su veoma lake (samo 150g) i lepo štite tabane od povreda.  Namenjene su za bebe od rodjenja do formiranja dečijih svodova na stopalima (3-4 godine). Deca ih zavole od prvog koraka i više ih ne skidaju.  Probajte i Vi najbolje za Vaše dete

Pratite nas
PROFIL
OMILJENO
Prijava
Povrati lozinku

Zaboravili ste lozinku? Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte. Dobićete vezu za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

GORE

KORPA 0