fbpx

ISTORIJA BRENDA ATTIPAS

Reč „Attipas“ u prevodu sa francuskog jezika znači „korak mog dragog prijatelja“, gde „atti“ znači „moj dragi prijatelj“, a „pas“ je „korak“. Proizvod je plasiran 2011. godine nakon 7 godina zajedničkog istraživanja i razvoja koji je sproveden u saradnji sa Centrom za razvoj kognitivnog ponasanja na Seulskom Nacionalnom Univerzitetu. Attipas je razvijen na osnovu biomehaničnih znanja o razvoju mozga. Omogućavajući mališanima da osećaju đon cipela i slobodno kretanje prstima, Attipas pomaže da se ispravi kretanje mališana ravnomernim raspodelom pritiska na stopalo.

GDE SE MOŽE NOSITI?

  • KOD KUĆE. Posebno ako imate podne pločice, ali čak i u jesenje-zimskom periodu, kad je pod hladan.
  • NAPOLJU. Attipas je namenjen za temperaturu od 16 C do 30 C i postoji u dve verzije: sa običnom i sa toplom čarapom, sto znači da vaše dete može slobodno da se kreće napolju u leto i na proleće.
  • U VRTIĆU. 2-3 godišnje dete može lako samostalno da obuje Attipas, a neklizajući đon pruža bolju ravnotežu u aktivnim igrama i trčanju sa drugom decom.
  • U IGRAONICI. Attipas nije obavezan za skidanje u igraonicama, jer savitljivi đon ne može da povredi drugu decu. Međutim, rebrasti đon obezbeđuje veću stabilnost na toboganima.
  • U TRŽNOM CENTRU. U slučaju ako je vašem mališanu previše vruće ili nezgodno u običnim cipelicama, Attipas je odlična pomoć, a posle mogu lako da se operu i da se osuše.
  • U BAZENU I NA PLAŽI. Attipas cipelice su dovoljno tanke a istovremeno dobro štite stopala deteta od oštrih predmeta, bilo kojih povreda i klizanja, ali rupice dozvoljavaju nogama da „dišu“, tako da dete čak može i da pliva u njima ili šeta po vrelom pesku.

5 NAJVEĆIH PREDNOSTI ATTIPAS CIPELICA

Osim toga Attipas može lako da stane u tatin džep i pored toga je odličan poklon za decu vaših najmilijih prijatelja. Zbog šireg prednjeg dela Attipas cipelice, vaše dete neće da ih preraste minimum 6 meseci.

Odgovara potrebama dece od 0 do 4 godine u razvoju Attipas je apsolutna inovacija u dečijoj obući i preporučuju ga pedijatri širom sveta.

Šta je attipas

Stopala dišu

Rupice u đonu pružaju optimalno disanje stopala i sprečavaju znojenje.

Udobne

Dugotrajne, mekane, neklizajuće, mogu se oprati u veš mašini, brzo se suše.
Dete može samostalno da skida i obuva naše cipelice.

Širok prednji deo

Nesmetano pomeranje prsta omogućava spoznajni i motorički razvoj.
Prsti nisu savijeni, niti stisnuti i da mališan može slobodno da se kreće.

Bezbedne

Odsustvo toksičnih materijala, lepaka, formalegida.
Apsolutno betbedne za vašu decu.

Lake i savitljive

Superlake. Beba hoda kao da je u čarapama.
Savitljivi đon, koji ima polutvrd petni deo i savitljiv prednji deo.

Request a Quote

Pratite nas
PROFIL
OMILJENO
Prijava
Povrati lozinku

Zaboravili ste lozinku? Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte. Dobićete vezu za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

GORE

KORPA 0